Winterstalling

Winterstalling en berging voor Medemblik e.o.

Voor winterstalling van zeiljachten biedt Klerk Yacht Service alle faciliteiten en kan stalling gecombineerd worden met jachtservice, onderhoud, reparatie of refit. We bieden ruimte op de wal, buiten, met staande mast, maar ook binnen, desgewenst in geconditioneerde hallen. Tot 20 ton en 60 voet kunnen wij hellingen.

Tijdig reserveren
Overweegt u uw jacht bij ons te brengen voor de winterstalling wees dan tijdig met uw reservering. Hiervoor kunt u het Winterstallingsformulier downloaden en invullen. Bent u in staat het ingevulde formulier te scannen, dan ontvangen wij dat graag per e-mail. U kunt het formulier ook opsturen naar: Klerk Yacht Service, Zeldenrust 6, 1671 GW Medemblik. Voor de stallingsvoorwaarden kun u hier klikken.

Tarieven en bevestiging van uw reservering
Onze tarieflijst voor de (winter-)stalling en bijbehorende werkzaamheden sturen wij u graag toe. Stuur daarvoor een verzoek per e-mail met de naam en lengte van uw schip naar administratie@klerkyachtservice.nl en u ontvangt de tarieven per omgaande.  Na ontvangst van uw reserveringsformulier bevestigen wij de stalling van uw schip. Wilt u werkzaamheden aan uw schip laten verrichten? Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave.

Klik voor het downloaden van het Winterstallingsformulier (pdf).