Refit Trintella 42 (1985) in laatste fase

De Trintella 42 waarvoor Klerk Yacht Service afgelopen winter een complete refit van het exterieur heeft uitgevoerd is in haar laatste fase gekomen. Momenteel wordt de apparatuur gemonteerd en de laatste cosmetische details in orde gemaakt. Binnenkort zal het jacht “als nieuw” overgedragen worden aan haar nieuwe eigenaar. Klerk Yacht Service beschikt over alle faciliteiten voor een complete refit en voert iedere winter opnieuw enkele projecten uit. Deze klus was een bijzondere, vanwege de historie van dit nu al klassiek te noemen schip.

Trintella 42 cruiser racer
Het concept voor de ’42 is bedacht door Anne Wever en uitgewerkt door naval architects E.G. van de Stadt en partners, medio 1980. Doel was een fors bemeten toerschip te ontwikkelen, met zeilkwaliteiten van een wedstrijdschip. In die opzet is men geslaagd, want de ’42 is wellicht de best presterende Trintella ooit en daarmee misschien de eerste volwaardige cruiser racer. Complete informatie is op onderstaande link te vinden.
http://www.trintella.org/nl/schepen-mainmenu-41/trintella-42-mainmenu-50.html

Refit en Top-Fit
Klerk jachtservice Medemblik beschikt over de middelen, de kennis en ervaring voor het repareren, vernieuwen en upgraden van zeiljachten, zowel van in- als exterieur. Tevens is Klerk Yacht Service specialist in ¬†teakdek renovatie. Een osmosebehandeling wordt gecombineerd met schilderwerk van topkwaliteit. Voor jachteigenaren die hun schip in de verkoop hebben, biedt Klerk de “Top-Fit Refit”, een onderhoudsprogramma waarmee jachten geserviced en weer netjes gemaakt worden en daarmee aantrekkelijk voor een nieuwe eigenaar. Na de Top-Fit Refit is het schip geheel vaarklaar, zonder achterstallig onderhoud, zonder defecten. Een investering die een dubbel resultaat oplevert: een snelle verkoop √©n een goede prijs. Overleg met uw makelaar of neem contact op met Klerk Yacht Service.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Reageer!.