Winter(werk)tijd bij Klerk Yacht Service!

De winterberging is weer volledig volgestouwd met de schepen van onze vertrouwde klanten maar ook veel nieuwelingen uit binnen -en buitenland wisten de weg naar onze deur te vinden.

Bijna alle motoren hebben inmiddels hun onderhoudsbeurt beurt gehad en natuurlijk zijn alle schepen winterklaar gemaakt om zo eventuele vorstschade te voorkomen. Indien uw schip deze winter in de haven blijft overwinteren en het is nog niet winterklaar gemaakt dan kunnen wij dit alsnog voor u verzorgen, neem hiervoor even met ons contact op  op 0227 54 45 45.

Verder zitten we deze winter weer volop in de werkzaamheden, onze timmerman Stefan moet 3 teakdekken vervangen, Robert en Roy hebben het druk met het uit -en inbouwen van motoren het servicen van lieren uit-en inbouwen van schroefaslagers en vele andere technische zaken. Niels is druk met het voorbereidend werk voor het spuiten voor de schepen die gespoten moeten worden, elk jaar worden dit er meer.

Ook hebben we een grote “refit” klus binnengehaald! We mogen het interieur van een “stille” Amsterdamse rondvaartboot volledig vernieuwen waarvoor we een extra lid aan onze bemanning hebben toegevoegd! We heten Robin Neuvel dan ook van harte welkom in het bedrijf. Robin is gespecialiseerd in Timmerwerk en elektrische installaties.

Verder is onze actie voor buiskappen, kuiptenten en zeilen goed aangekomen, diverse klanten hebben al een nieuwe buiskap en tent laten aanmeten.  Ook wintertenten zijn in trek. We hebben deze actie dus verlengd tot en met januari 2014 dus mocht u uzelf/uw schip toch nog een kerstcadeau willen geven om haar in het nieuwe seizoen weer mooier voor de dag te laten komen dan kan dat alsnog!

Iedereen kan dus tot eind januari via ons nieuwe zeilen of buiskappen/kuiptenten bestellen. Wij hebben met De Vries Sails uit Makkum voor deze najaarsactie een extra korting afgesproken die klanten doorberekend krijgen. Dit is dus voor iedereen een aantrekkelijk aanbod! Vraag naar meer informatie per mail op info@klerkyachtservice.nl. Wat wij willen weten is wat voor type schip u heeft, welk bouwjaar en waar het ligt en natuurlijk wat voor zeilen u het liefst wil hebben. Wij kunnen u een uitstekend advies geven over welke zeilen het beste bij uw gebruik passen.

Dan hebben we ook nog de Jet Thrusters van Holland Marine Parts, we bouwen steeds vaker deze “stille” boeg/hek schroeven in en deze functioneren perfect. Laat u adviseren om gemakkelijker te kunnen manoeuvreren met uw schip.

Neem dus even contact met ons op!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Het is niet mogelijk om een reactie achter te laten.